La Cambra de Comerç de Barcelona premia dotze empreses d’Osona

nov. 16, 2016 General Sañé & Pratdesaba Sense comentaris

Sañé&Pratdesaba Perruquers (Santa Eugènia de Berga) pels seus 50 anys.

La Casa Llotja de Mar es va tornar a vestir de gala per homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic: 50, 75, 100, 125, 150, 175 i 375 anys. El marc va ser el tradicional Dia de la Cambra, que enguany va arribar a la seva vintena edició i que va atorgar el guardó commemoratiu a un total de 113 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

CLICA AQUI PER VEURA LES IMATGES

El president de la Cambra, Miquel Valls, va destacar que “el teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, peces clau en les empreses que avui guardonem”. Valls va parlar del pes de les empreses familiars en l’economia catalana, tant pel que fa al volum de negoci com en la generació de llocs de treball.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va remarcar la bona evolució de l’economia catalana en els darrers trimestres i ha apuntat a les empreses com les principals responsables, “són mèrit vostre les dades econòmiques que ens acompanyen els últims anys”. D’altra banda, el vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, va repassar l’origen de les cambres de comerç i les ha situat com a actors principals i necessaris per al desenvolupament econòmic i social del país.

.

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *